Over

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder – Lao-Tse

Deze zin was lang een overlevingsstrategie voor mij. Je kunt er makkelijk je snor mee drukken 🙂 Pas later besefte ik wat een wijsheid er in schuilt, maar toen was ik er al niet meer van afhankelijk en had ik de keuze om toch te handelend op te treden.

Op deze blogsite wil ik schrijven over coaching, counselling, bewustwording, en aanwezig zijn bij alles wat er is: presence. Het is terwijl ik dit schrijf zomer 2016 en komend najaar begin ik een opleiding fenomenologie. Ik ging biologie studeren vanuit mijn fascinatie voor de natuur, maar in de reguliere wetenschap vond ik die fascinatie niet, omdat die in mijn beleving het wezenlijke veronachtzaamt. Hopelijk herstelt fenomenologie de verbinding.

Ik wil schrijven over Tri-Energetica, Theorie U, antroposofie, systemisch werk, persoonlijke ontwikkeling, en alles wat dat met elkaar verbindt. Ik ben eerder blogs begonnen, maar de eerste is gehackt en al mijn teksten zijn verloren gegaan. De tweede kwam niet op gang.  Dit is de derde poging, mijn gevoel is dat het beter gaat worden.

Als je meer wilt weten over mijn werk, CV en achtergrond klik dan hier.